Sct. Hans Menu

Aldrig mere tør kylling!

Er du også træt af at spise tør og sej kylling fordi det lige fik lidt for meget i et uopmærksomt øjeblik? Det er vi vist ikke ene om. Heldigvis ligger jeg ind med en løsning på problemet, som jeg lover virker hver gang! Jep du læste rigtig! Super lækker, saftig og smagfuld kylling – du får selvfølgelig opskriften lige her ;-D

Saftigt kyllingebryst

IMG_1128

Ingredienser: 

  • Kyllingebryster (afhængigt af hvor mange i er)
  • Spinat (frisk eller frossen, spiller ingen rolle. Hvis du bruger frisk vil jeg anbefale at hakke den groft)
  • Neutral smøreost
  • Krydderier
  • Krydderurter (jeg brugte persille)
  • Hvidløg
  • Olivenolie til stegning

I forhold til mængderne af de forskellige ingredienser vil jeg anbefale dig at prøve dig frem. Det afhænger lidt af, om man er til lidt eller meget og selvfølgelig hvor mange man er.

Fremgangsmåde: 

Varm en stor pande op med olivenolie og sauter spinaten, til den er klappet helt sammen eller tøet op. Tilsæt nu krydderierne og derefter smørosten. Bland det godt sammen.

Tá så dine kyllingebryster og skær dem som en hasselbagt kartoffel – altså riller hele vejen hen over uden at skære igennem. Fordel nu din spinat-oste-blanding over og gerne godt ned i rillerne. Tilbered dem i ovnen i 20-30 min ved 200 grader eller i grillen (evt. på en grillbakke). Et styks saftig kylling, som vil forkæle dine smagsløg.

Selve smørostecremen kan varieres på tusind måder. Tilføj chili for at få den mere spizy eller dine yndlings krydderier. Du kan også tilføje hakkede oliven eller soltørrede tomater. Lad fantasien få frit spil.

Apropos ingenting så jeg har for første gang købt de berømte chiafrø! Ja tro det eller ej. Jeg, som er så sundhedsbesat har ikke købt dem før nu, simpelthen fordi jeg synes de er for dyre. Med da de havde 20% i Matas, tænkte jeg, at nu måtte det altså være. Jeg har ganskevist smagt dem før, bare aldrig selv købt dem. De blev indviet i morges da jeg nød dem til morgenmad – helt præcist hvordan vil jeg løfte sløret for i morgen, men jeg kan dog røbe at skyr er hovedingrediensen, surprise!

Rigtig god aften – og glædelig sommer(regns)ferie

 

IMG_1120 IMG_1123  IMG_1126

Min fars grillpølse skulle selvfølgelig også med!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sct. Hans Menu