Skyrjubilæum - året der gik

Endelig min tur til at tage på ferie!!!!

Jeg har ventet meget meget længe, føler jeg, på at det blev min tur til at tage på ferie. Men sådan er det jo når man har sabbatår og er studerende og derfor har mulighed for at lægge de to ugers ferie så sent… Vi klager ikke. Vil kun nyde min ferie endnu mere når jeg ligger på en solseng i Kroatien og tænker på alle de skolebørn, som starter i skole.

Inden jeg kan slappe af og faktisk holde ferie er der et stort forarbejde, og 18 timers køretur… Min kæreste og jeg har nemlig valgt at tage på bilferie i år, fordi vi er så priviligeret at have muligheden, men også for at prøve noget andet og være fuldstændig uafhængige af fly eller andet transport! Nu kan vi bare køre derudaf og holde pause når vi lige føler for det. Glæder mig helt vildt. Men det betyder jo desværre at min aktivitet på bloggen nok bliver mere eller mindre minimal da jeg ikke er sikker på at have Wifi, vi skal nemlig bo i telt… (Håber ikke jeg fortryder det). Meeeeen jeg lover at tage en masse billeder og lave indlæg om mine oplevelser når mulighederne byder sig.

En del af forarbejdet har bestået i at bage broccoliboller og squash-banan-muffins og købe en masse andre sunde snacks ind, så vi har noget sundt at spise på vejen. Pommesfrist eller karrywurst gør ikke noget godt for hverken koncentrationen eller formen på vej ned gennem Tyskland og Østrig.

 

Ps. Jeg har nu lavet en ny Instagram profil efter at den gamle blev hacket! Find mig under navnet “skyrtossen”. Og tak til alle de søde 162 læsere som fejrede jubilæet med mig.

Pps. Har lige lavet verdens bedste opskrift på squashpandekager! Nøj de er gode, kan slet ikke holde mig fra dem. Opskriften kommer i morgen, så læs med 😀

47

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyrjubilæum - året der gik