Bønne-drenge og grøn salat med perlebyg

Sesamkylling

Så blev det lørdag, og det betyder ifølge madplanen sesamkylling! Er selv lidt spændt på om det lykkedes for mig, da jeg ikke har prøvet at lave det før. Men det lyder utrolig lækkert!

Sesamkylling

Ingredienser: 

  • Kyllingebryst (efter hvor mange i er)
  • Dijon sennep
  • Sesamfrø
  • Salt, peber
  • Olivenolie
  • Dip: Sød chilisovs

Fremgangsmåde:

Krydr kyllingekødet med salt og peber og pensl dem med sennep. Vend dem i sesamfrø og læg dem på en bageplade med bagepapir. Stænk med olivenolie og sæt dem i ovnen ca. 20 min ved 180 grader varmluft.

Igen har jeg desværre ikke nogle billeder da jeg som sagt ikke har lavet det før, men tilføjer dem senere når jeg har lavet det 🙂

Tilbehør:

Som tilbehør er der uendelig mange muligheder, men da jeg lavede madplanen skrev jeg frisk spinat med citron. Så hvis du har handlet ind til det i forvejen er det selvfølgelig det du laver.

Skyld din spinat og pres frisk citronsaft ud over. Er du så heldig at ligge inde med en dejlig avokado, så skær den i tern og fordel den ud over.

Jeg laver selv bønnrfritter til fordi jeg ikke selv har fået købt spinat og alligevel havde bønner i fryseren. Men det viser også bare at selv om man har en madplan så holder den ikke helt hver gang. Specielt ikke når man har travlt…

Her et lille “snyde billede” af hvordan det kan se ud 😉

aaaaaaaa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønne-drenge og grøn salat med perlebyg