Squashpandekager

Ude godt men hjemme bedst

Så er det vist på tide at jeg kommer igang med bloggen igen efter en dejlig lang ferie! Turen til Kroatien var helt perfekt, lige på nær det sindsyge uvejr, som ramte os en enkelt nat. Jeg gav mig selv lov til at spise både slik, is, chokolade og chips. Behovet for at koble fuldstændig af fra hverdagen var stort, og jeg nød at jeg ikke skulle tænke på træning og kulhydrater. Men da vi ramte dag 12 kunne jeg godt mærke, at jeg var klar til at komme hjem igen og få gang i løb og sundere kost. Det er også bare vigtig at man giver sig selv lov engang imellem, men uden at det tager overhånd.

Jeg har en masse ideer og opskrifter i ærmet, som bare venter på at blive delt med jer. Jeg har bl.a. et lækkert (og billigere) alternativ til den klassiske hakkedreng og gode råd til hvordan du undgår madspild. Jeg vil også arbejde på at lave nogle madplaner som både min mor og veninder har efterspurgt 😀

Den kommende tid, vil for mit vedkommende blive travl. På tirsdag starter jeg på massøruddannelsen. Glæder mig så ufatteligt meget. Jeg har allerede fået tilsendt materiale, som jeg ikke kan lade være med at læse i. Derudover har jeg stadig mit dejlige arbejde som lærevikar, så der bliver drøn på. Men på den anden side er jeg  super dårlig til at lave ingenting, så det passer mig perfekt.

Her får i lige et lille uddrag af min ferie…

IMG_1580

IMG_1414

Når vi selv lavede mad foregik det over trangia. Det fungerede super godt, og vi fik da både lavet havregrød, æg, kylling og grøntsagsretter.

IMG_1407 IMG_1420

Vi nød også godt af landets lækre og billige mad. Her fik vi en stor kødtallerken med tilbehør som vi selvfølgelig delte.  IMG_1437 IMG_1438 IMG_1439 IMG_1464 IMG_1471

Ingen ferie uden en lidt ekstrem udflugt. I år blev det til en vandretur til øens (Rab) højste punkt 400m over havets overflade. En tur på 12 km.

IMG_1488

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashpandekager