Laksen du bare skal prøve!!!!!!

73 dage til jul!!!!!

For “normale” mennesker ville nedtællingen til juleaften nok starte den 1 december når den første låge i julekalenderen åbnes. Men eftersom jeg ELSKER jul til langt op over nissehuen er min nedtælling allerede begyndt, og de første julegaver skal købes på fredag.

Jul er indbegrebet af hygge for mig! Bare tanken giver mig en helt speciel følelse indeni. Men men men, jul er også lig med konfekt, klejner, varm kakao, æbleskiver, risalamande, vafler, jeg kunne blive ved. Det er så her vi bliver uvenner med vores badevægt. Men hvad gør man så?? Det bliver jo aldrig rigtig jul uden de ting, og selvfølgelig skal de være der, ellers er jul ikke det samme. Men, man kan sagtens spare et par steder så tallene på badevægten ikke laver alt for mange julestreger. Heldigvis her jeg et par fifs til, hvad du kan gøre, og vil derfor lægge en masse forskellige opskrifter op den sidste weekend i november så du har god tid til selv at lave dem i løbet af december.

Allerede nu kan jeg afsløre at der vil komme en opskrift på småkager, havregrynskugler og konfekt som smager dejligt trods det mindre indhold af sukker og smør – så glæd dig.

Hilsen Julefreaken

h

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksen du bare skal prøve!!!!!!