Nye løbesko!

Asiatisk salat med kylling

I tirsdags stod den på asiatisk salat med kylling. En lækker salat, som sætter din forbrænding i vejret fordi den indeholder både chili, hvidløg og ingefær. Dejligt alternativ hvis du trænger til en anderledes salat med en masse smag.

Ingredienser

  • 1/2-1 spidskål
  • 4-6 gulerødder
  • 4 forårsløg

Dressing 

  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk soya
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk revet frisk ingefær
  • 1/2-1 chili

Fremgangsmåde

Snit først spidskålen fint i lange strimler. Dernæst skræller du gulerødderne og fortsætter med at skrælle så du får nogle lange strimler gulerod. Hak forårsløgene fint på skrå.  Mix din dressing – pres hvidløget, riv ingefæren og hak chilien fint. Bland det med olie og soya og hæld det over dine grøntsager. Ved det rundt – kålen vil efter noget tid bliver mere “opblødt” så det er til at arbejde med.

Har du rester tilbage kan du med fordel opbevare det i en bøtte og rist i bunden så overskydende dressing kan løbe fra, ellers kan smagen godt blive for kraftig.

Vi fik stegt kyllingebryst til. Et alternativ kan fx være at tilføje rejer til salaten, det vil passe super godt sammen.

Velbekomme 🙂

IMG_3726 IMG_3727 IMG_3728

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye løbesko!