Squash-bisque

Broccoli, spinat og andet godt fra køleskabet

Har du en af de dage hvor du virkelig ikke ved hvad du skal lave til aftensmad, så fortvivl ikke! Jeg har nemlig lige bikset en lille salat sammen af nogle forskellige grøntsager og rester vi havde i køleskabet og fryseren. Så det betyder billig aftensmad.

Ingredienser: 

  • 1/2 brocoli
  • 200g edamame bønner
  • 2 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 2 store håndfuld spinat
  • Peanuts

Dressing:

  • 2 spsk peanutbutter
  • 1 spsk soya sauce
  • 2 spsk kogt vand
  • 3 spsk citronsaft

Fremgangsmåde: 

Skær broccolien ud i små buketter og blancher dem sammen med edamamebønnerne i 1 min i saltet vand. Ta’ det straks op, og stil det til side. Snit forårsløgene fint. Skræl gulerødderne og lav lange strimler med din skræller. Hak spinaten. Bland det hele sammen i en skål. Mix din dressing og fordel den over din salat. Drys til sidst peanuts ud over.

Server den til fx laks eller kylling. Salaten vil også være super god i madpakken da du får protein fra bønnerne. Velbekomme 🙂

IMG_1929

IMG_1930

IMG_1932

IMG_1933 IMG_1934  IMG_1936 IMG_1937 IMG_1938

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash-bisque