Tour de Balos Beach – en beretning fra det virkelige liv!

Chokolademousse med avokado

IMG_3120

 

Gennem hele min opvækst har min mor’s chokolademousse været en tro følgesvend ved festlige lejligheder, når vi skulle lave noget hurtigt, nemt og lækkert. Men det hører jo desværre ikke til den kaloriefattige kategori!

Men hjælpen er nær. Jeg faldt tidligere over denne opskrift med avokado, som jeg vil hjem og lave i aften og nyde som min “fredagsslik”. Er sikker på den også er både hurtig, nem og lækker, selv om den ikke indeholder fløde, chokolade eller hvidt raffineret sukker.

Ingredienser:

1 portion

1 avocado

1 dl skyr

2 spsk kakao

4-5 dadler (Brug de friske, da det giver en bedre og mere ensartet konsistens, husk dog at fjerne stenene)

2 spsk. espresso (eller stærk kaffe)

1/2 tsk. ren vanilje pulver

Fremgangsmåde:

Kom det hele i en skål og blend det med en stavblender til du har en ensartet masse.

Nogle spiser også ananasringe til eller blander ananasstykker i moussen – hvis du gør det så køb en frisk ananas i stedet for konserves udgaven. Dåseananasen ligger i en sukkerlage og fjerner helt den naturlige friske smag. Desuden er der 25% flere kalorier!!

Du kan fx også bruge moussen som en slags glasur eller frosting til kager.

På søndag ligger jeg både en opskrift op på en fantastisk salat og en glutenfri chokoladekage lavet på sorte bønner – JA du hørte rigtig, men det smager fantastisk!!

God weekend

– Mie

IMG_3119

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tour de Balos Beach – en beretning fra det virkelige liv!