Saftig skinkesnitzel

Citronlaks og broccolibuketter med ost

Gårsdagens menu stod på en dejlig omgang laks. Jeg elsker laks, men synes til tider at det er ret dyrt. Til mit held havde netto tilbud, så jeg var ude og hamstre. Ikke nok med det så var der også broccoli til 4 kr. Kan du også høre englene synge? Ej det er nok bare mig og vi sindsyge forhold til broccoli.

img_2600

Ingredienser: 

  • Laks (alt efter hvor mange i er)
  • 1 økologisk citron
  • Timian
  • Salt, peber
  • En lille sjat hvidvin, hvis du har
  • 1 til 1,5 broccoli
  • Olivenolie
  • Paprika
  • Revet mozzarella

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Skær broccolien ud i små buketter, læg dem på en bageplade og fordel lidt olie og krydderier ud over.

Læg de dejlige laksestykker i et ovnfast fad, skær citronen i skiver og læg på laksen. Drys med salt, peber, timian og hæld evt lidt hvidvin udover. Sæt både broccoli og laks i ovnen. Efter 10 min tager du broccolien ud. Drys med ost. Vent 8 min med at sætte dem ind igen i 2 min. Laksen skal altså have 20 min i alt. Håber det giver mening.

I aften står den på rodfrugts rösti og kylling, som du selvfølgelig også får opskriften på 😉

Go’ appetit

 

img_2584

img_2585

Intet madspild her! Jeg gemmer selvfølgelig broccolistokken og bruger den til en omgang broccoliboller. Opskriften finder du her: https://skyrskyrskyr.bloggersdelight.dk/broccoliboller-og-rispapirsruller/  En af mine absolut favoritter i madpakken.

img_2588

img_2589

img_2590   img_2593   img_2597

img_2601

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saftig skinkesnitzel