73 dage til jul!!!!!

En udfordring til mig selv

Efter en god ferie – måske lidt for god på kalorietabellen, er det vist på tide at spænde ballerne sammen og finde tilbage på sporet. Når vægten siger 2 kilo ekstra er der ingen undskyldning og motivationen er skudt i vejret. Har derfor besluttet mig for, at vedligeholde bikini maven. Der er jo ingen grund til at ligge på den lade side hele vinteren for så at kæmpe sig tilbage til det samme resultat til foråret. Jeg vil derfor lave en masse mavebøjninger hver dag, ud over den almindelige træning, og helst gerne nå op på 500 stk. om dagen. Så tænker du nok av min mave, det lyder kedeligt og hvordan skal det nogen sinde kunne lade sig gøre? Men hey der er jo ingen, der siger man skal lave alle 500 mavebøjninger på én gang. Split det op og gør det overskudligt.

  • Morgen: 100 stk.
  • Når du kommer hjem/til træning: 200 stk.
  • Inden aftensmaden: 100 stk.
  • Inden du går i seng: 100 stk.

Gør det til et ritual, og skriv det evt. ned hvis du føler det hjælper. Jeg synes ihvertfald det hjælper mig meget. Det giver et overblik og jeg kan konkurrere lidt med mig selv og slå gårdsdagens præstation. Varier dine mavebøjninger så du ikke laver de samme 500 gentagelser, og husk både de lige og skrå mavemuskler (Det er de skrå mavemuskler, som hjælper til en fladere mave).

Et godt råd her fra ville være at du måler dig i taljen og om hofterne inden du går igang så du kan se resultaterne. Mål dig derefter en gang om ugen og se forskellen. Jeg gør det selv og kan hurtigt mærke og se på målebåndet når jeg har været lidt doven. Kombiner evt. din mavetræning med løb og se hurtige resultater.

Og husk når det gør ondt gør det godt 😉  – selvfølgelig på den gode måde

Rigtig god træning!!!!!

mave

På billedet kan du se min egen favorit, den er super effektiv, specielt til den nederste del af maven som mange nok gerne vil have lidt fladere. Lav 50 gentagelser eller tag tid på ét minut.

-Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

73 dage til jul!!!!!