Tamam salat

Hvorfor “Skyr skyr skyr”?

Du har nok undret dig over, hvorfor min blog hedder ”Skyr Skyr Skyr”. Men forklaringen er meget simpel. Jeg elsker skyr og spiser det hver eneste dag. Enten til morgenmad, mellemmåltid eller bruger det i madlavning generelt.

Jeg stødte første gang på det lille vidunder produkt i starten af gymnasiet, hvor en veninde introducerede mig til det. Siden da har jeg ikke kunne leve uden. Derfor virkede det meget naturligt at opkalde min blog efter det der (mad mæssigt) fylder mest i min hverdag.

Noget af det mest ”sindssyge” (som nogle nok vil mene det er) jeg nogensinde har lavet er risalamande lavet af skyr, hytteost, mandler og vaniljepulver.

Det smager selvfølgelig ikke helt som den ægte vare, men må dog indrømme, at jeg blev positivt overrasket.

Prøv det som en lille snack eller dessert på en hverdagsaften.

 

1 person

Ingredienser:

1dl skyr

1dl hytteost 1,5%

Lille håndfuld hakkede mandler

1-2 tsk. vaniljepulver

 

Fremgangsmåde:

Bland det hele sammen og lad det evt. trække lidt, så vaniljesmagen trænger igennem.

 

Topping:

Tag nogle frosne hindbær. Hæld kogende vande over så du dræber eventuelle bakterier. Mos og hæld oven på din risalamande.

Drys evt. med lidt kanel (den rene vare, uden sukker)

 

– Velbekomme 😀

risalamande

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tamam salat