Anden juice dag -pulp boller

Man må yde før man kan nye

Vækkeuret ringede kl 06.25, av det var tidligt, men hoppede direkte i træningstøjet, for havde besluttet mig for at cykle på arbejde, en lille tur på 10 km til midtbyen. Det var fantastisk vejr. Da det ringede ud til weekend kl 13.15 gik turen mod kærestens lejlighed, selvfølgelig på cykel, hvor frokosten blev indtaget inden vi satte kursen mod Bolbro Svømmehal. Må indrømme at overskuden ikke rigtig var at finde nogle steder. Men med kærestens pres blev det til de obligatoriske 1000 meter inden turen gik hjemad. Endnu en tur på små 10 km inden aftensmaden kunne indtages. Jeg lavede min yndlings grøntsagssuppe i går aftes så den var klar parart til at varme op. (Opskriften kan du se længere nede).

Så nu må det være tid til at nyde!! Har hele dagen haft en kæmpe trang til noget sødt, så derfor er fredag blevet min syndedag… Og selvfølgelig indtages det i godt selvskab og til en god klassiker – Løvernes Konge.

IMG_3211

Rigtig god weekend 🙂

– Mie


Grøntsagssuppe 

(En person, 330kcal)

Ingredienser:

  • 3dl grønsagsbouillon
  • 150g fintsnittet spidskål
  • 60g fintsnittet løg
  • 1 spsk. koldpresset raspolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 60g hakkede tomater fra dåse
  • 150g rød peber
  • 200g ærter
  • 2 dl skummet mælk (kan undlades)

Fremgangsmåde:

Lad bouillon, løg, kål, raspolie og et nip salt simre i en gryde i ca. 7 min. Put tomater, peber og ærter i, og lad det simre yderligere i 5 min. Blend suppen sammen med lun mælk. Smag til med salt og peber. Serveres lun.

Du kan sagtens fryse den ned, så lav en ekstra stor portion og del den op i portioner, så har du hurtig og nem aftensmad til de dage du kommer sent hjem. Så er der ingen dårlig undskyldning for at købe en dårlig pizza aller burger.

Jeg ristede lidt parmaskinke i ovnen, og havde udblødt og kogt nogle kikærter til topping.

Ps. Jeg ved godt farven på suppen ser lidt underlig ud, men det er fordi jeg brugte en rest af noget rødt spidskål jeg havde, hvilket gav en lidt klammo farve, som jeg prøvede at redde ved at koge en rødbede og blende med i – hvilket gav den “mørkerøde” farve. Hvis du bruger alm. spidskål får det en meget lysere og lækre farve, i promise 😉

IMG_3206

IMG_3208

IMG_3207

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anden juice dag -pulp boller