Squash “pizza”
Vil lige starte med at pointere, at det ikke er en rigtig pizza med sprød bund og tomatsovs som vi kender den. Men i stedet en sund og alternativ udgave, bare så du ikke bliver skuffet. Det er nok mest af alt en mellemting imellem en tærte og æggekage. Grunden til at jeg kalder det en squash-pizza er fordi jeg synes den rent udsensmæssigt matchede meget godt. Håber du kan lige det.
Squash-pizza
Ingredienser:
- 3 røde snackpeber
- 1 chili
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2-3 squash
- Timian
- Salt, peber
- 6 æg
- 1 dl mælk
- Revet ost
Fremgangsmåde:
Skær snackpeber, chili, løg, hvidløg og svits i olie 2 min. Riv squasen på et rivejern. Smør et ovnfast fad med lidt smør eller olie og fordel squashen heri, og de svitsede grøntsager henover. Drys med timian, salt, peber og ost. Mix æggene med mælken, salt og peber og fordel det jævnt over dine grøntsager. Giv den først 20min ved 200 grader alm ovn og slut af med 10min ved 200 grader varmluft så du får en sprød og lækker top.
Du kan selvfølgelig altid tilføje små stægte kyllingestrimler eller skinke, hvis du ikke kan undvære kødet.
Velbekomme…
Min far skulle selvfølgelig lige have lidt kød til for at blive mæt, og det skulle efter hans mening dokumenteres…
Ingen kommentarer endnu