Spartacus - ikke helt efter min smag

Wok – ryd ud i køleskabet og stop madspild

Wok er en af mine absolut favorit retter fordi den kan laves på uendeligt mange måde. Om det så er med kylling eller oksekød, broccoli eller gulerødder. Alt kan simpelthen bruges. Det er derfor også en genial ret, hvis man har nogle kedelige grøntsager i køleskabet som man ikke ved hvad man skal bruge til. En årgang spiste vi wok flere gange om ugen fordi det er så nemt at lave, men nu er det ved at være så længe siden…

Så her får du et bud på hvordan man kan lave en wok. Men husk du kan variere den lige som du lyster og skifte ingredienser ud, hvis der er noget af det du ikke bryder dig om.

Mit bud på ingredienser:

  • Broccoli
  • Gulerødder
  • Rød peber
  • Mini majs
  • Grønne bønner
  • Squash
  • Hvidløg
  • En dåse kokosmælk light
  • Soya
  • Grøn karrypasta
  • Salt, peber
  • Spidskommen
  • Kylling

Fremgangsmåde 

  1. Skær kyllingen og grøntsagerne ud i de ønskede størrelser.
  2. Steg kyllingen i olivenolie og hvidløg og hæld det til side når det er færdig.
  3. Steg nu dine grøntsager i ca. 10 min.
  4. Tilsæt kyllingen.
  5. Tilsæt krydderierne, grøn karrypasta og kokosmælk.
  6. Lad det hele stå og simre på lavt blus til grøntsagerne er tilstrækkeligt tilberedt efter din egen smag.

Mange vil typisk spise ris eller nudler, men prøv at skift det ud med blomkålsris og spar på kalorierne. Du kan finde opskriften i et af mine tidligere indlæg.

Rigtig god fornøjelse

– Mie

Z 2Q== Z-1

Z-2 9k=

Beklager at billederne ikke er større, men kom afsted uden mit kamera og måtte bruge mobilen… Men spørg endelig hvis der er noget 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spartacus - ikke helt efter min smag