Sesamkylling

En smuttur til Ærø

I går tilbragte jeg dagen på Ærø med min svigerfamilie. Vi kørte til Svendborg, tog færgen over og begav os afsted på en ca. 15 km lang gåtur langs Øhavsstien. Det var en dejlig tur. Ikke nok med at vi kunne nyde den smukke udsigt og natur hele vejen, så var vejret også fantastisk. Jeg nåede næsten at blive lidt solbrændt. Turen tilbage til Ærøskøbing var med bus, som vi måtte vente 1,5 time på fordi vi havde misforstået køreplanen. Men pyt… Meget meget trætte tog vi færgen hjem igen 17.30. Det havde været en meget vellykket og afstressende tur.

De sidste tre uger har jeg arbejdet fuld tid, hvilket vil sige 40 timer om ugen. Samtidig har jeg Massøruddannelsen tirsdag aften, tegnsprog hver anden onsdag aften og en halvmaraton, som ligger og lurer lige rundt om hjørnet, så den skal jeg også lige være klar til! Tiden er derfor gået utrolig stærkt, og jeg har slet ikke haft tid til at tænke på bloggen, desværre. Jeg vil dog stadig opdatere den så meget som jeg overhovedet har mulighed for, og energi til.

Ærø er en smuk lille ø, som jeg klart vil anbefale man besøger på en solrig dag, hvis du ligesom jeg trænger til at sætte hovedet lidt på pause efter en lang og stresseden uge.

Jeg håber i har en dejlig søndag og får en god kommende uge 🙂

IMG_1745

IMG_1753

IMG_1764

IMG_1766

IMG_1771

IMG_1720

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sesamkylling