Saftig skinkesnitzel
Ja du læste rigtig – SAFTIG skinkesnitzel. Da jeg smagte det første gang troede jeg næsten ikke mine egne smagsløg. Tænk at en skinkesnitzel kan være så blød og saftig og så endda være mega nem at lave.
Det var egentlig lidt ved en tilfældighed at min kæreste og jeg kom til at lave det. Ovnen var alligevel tændt, og vi orkede ikke at stege dem. Så på med lidt marinade og ind i ovnen. Bum. Perfekt kød!
Ingredienser:
- Skinkesnitzler (alt efter hvor mange i er)
- Dijonsennep
- Soya
- Muskatnød (Virkelig undervurderet krydderi, som af en eller anden grund kun bruges i lasagne og flødekartofler! Men det giver en perfekt syrlig pebersmag til kødet)
- Paprika
- Lidt salt og peber
Fremgangsmåde:
Læg snitzlerne i et stort ildfast fad. Tilsæt dijon, soya og krydderier efter egen smag. Gnub det godt ind og smid det i ovnen ved 200 grader varmluft i 10-15 min.
Helt perfekt til den travle hverdag for en studerende eller børnefamilien hvor tiden er dyrebar. Nu findes der ingen undskyldninger for ikke at lave sund aftensmad.
Med hensyn til tilbehør så er der uendelige mange muligeder. Alle former for salater ville gå perfekt til. Jeg kan også anbefale at du snitter et spidskål i strimler og svitser det på panden med løg og rød peber med de krydderier du bedst kan lide.
Velbekomme
Ingen kommentarer endnu