Anden juice dag -pulp boller
I dag har den stået på hindbærjuice/smoothie, brombærsmoothie og spinatsmoothie.
Jeg laver alle tre ud fra en “grundopskrift”:
- 2dl ufiltræret æblemost
- 2dl skyr neutral
- Ingefær eller lakrids pulver
- Endten
- 100g spinat
- 250g hindbær
- 250g brombær
Må dog krybe til korset og indrømme at jeg har besluttet at slutte min juicekur i dag af den grund at jeg har en uventet lang arbejdsdag i morgen fra 8-17 på en skole. Vil derfor være omringet af børn hele dagen som vil kræve min opmærksomhed, derfor har jeg brug for rigtig mad og energi til hele dagen. Men fortsæt endelig hvis du har sat dig for at tage de tre dage ud.
Jeg har derfor bagt nogle “boller” af den pulp jeg havde tilorvers fra i går, som jeg vil tage med på madpakke i morgen.
Opskriften får du her:
- 500g pulp
- 4 æg
- 1 spsk fiberhusk
- 2 spsk oregano
- 1 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk cayennepeber
- 3 spsk skyr neutral
Form bollerne med en ske som når man former frikadeller, placer dem på en bageplade og drys med lidt salt. Bag dem ved 200 grader i ca. 20-25 min.
De har måske lidt konsistens af små grøntsagstærter da de er lidt mere smattede indeni end en almindelig bolle. Men det er en fantastisk erstatning til brød i madpakken. Desuden kan du selv tilføje lide de krydderier du lyster. Du kan også, hvis din pulp fx består mest af æble, tilføje kanel og i stedet få en lille lækker snack.
Du kan med fordel fryse bollerne ned og tage dem op efterhånden, da de meget hurtige mugner hvis de bare ligger i køleskabet. Rist dem evt. på en brødrister.
Rigtig god fornøjelse 🙂
– Mie
Ingen kommentarer endnu