Bønnefritter og kylling
Mie Damsted Jørgensen
Så blev det onsdag og det betyder at den står på bønnefritter og kylling til aftensmad. Utrolig simpelt!
Bønnefritter
Ingredienser:
- Frosne grønne bønner
- Olivenolie
- Groft salt
Fremgangsmåde:
Du kan med fordel tø bønnerne op i forvejen. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fordel bønnerne på en bageplade og fordel lidt olivenolie ud over, drys salt over og mix det rundt. De skal have 30-40 min. Rør rundt i det engang imellem og hold øje med de ikke bliver for sorte.
Kylling
Ingredienser:
- Kylling
- Krydderier
- Olie
Fremgangsmåde:
Steg din kylling med dit favorit krydderi. Hvis det skal gå ekstra stærkt så skær kyllingen i tern.
Velbekomme 😀
Det skal helt klart prøves af!