Glutenfri chokolademuffins med sorte bønner
Mie Damsted Jørgensen
En lækker opskrift til de dage du skal “skeje ud”, eller hvis du er gluten allergiker.
12 stk.
Ingredienser:
- 100g ukogte sorte bønner (200g kogte)
- 100g blødt smør
- 125g rørsukker
- 125g smeltet mørk chokolade
- 1/2 dl kakaopulver
- 1 knivspids salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. natron
- 5 æg
Fremgangsmåde:
- Forbered bønnerne som anvis på pakken og blend dem.
- Pisk æg og sukker helt hvidt og bland det med bønnerne
- Bland bagepulver, natron, kakao og salt.
- Smelt smørret og chokoladen og bland i dejen skiftevis med den tørre blanding.
- Fyld dejen i formene og bag dem i ca. 20 ved 185 grader alm. ovn.
Ingen kommentarer endnu