Man kan aldrig få for mange æg - heller ikke på ferien

Alternativ frokost i Paris

Imens de fleste tager på ferie for at slappe af og slippe for at lave mad, så tager jeg på ferie netop for at have mere tid, til at være både aktiv  i træningsskoene og i køkkenet. Ganske enkelt fordi jeg elsker det. Derfor nyder vi også at købe vores egen mad i supermarkeder eller andre småbutikker vi finder og sidde udenfor i parker eller andre steder, som indbyder til det, og nyde vores alternative mad. En af dagene i Paris købte vi lidt forskellige grøntsager, oliven og couscoussalat og satte os på en betonopsats og nød vores mad, alt imens vi kiggede på mennesker, som kiggede ligeså meget tilbage på os i forundring.

IMG_0336 IMG_0338 IMG_0334

Det gik hurtigt op for mig, at det er blevet utrolig “in” med økologiske butikker i Paris – Bio c´Bon hed nogle af dem. Her kunne vi bl.a. købe en masse lækre nødder både med og uden chokolade. Har seriøst et svagt punkt for mandler med chokolade, så nåede forbi et par gange…

Vi lavede også frokost hjemme i vores famøse lejlighed. Her blev det bl.a. til sandwich og roteret grillkylling med salat. (Selvfølgelig havde vi ikke lavet kyllingen selv, men købt den)

IMG_0447

IMG_0448

IMG_0510

IMG_0509

Har netop stået og lavet de lækreste frikadeller med bl.a. squash! Perfekt saftige 😀 Opskriften kommer op en af de kommende dage, sammen med en broccolisalat – perfekt sommermad på terrassen..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan aldrig få for mange æg - heller ikke på ferien