Alternativ frokost i Paris
Imens de fleste tager på ferie for at slappe af og slippe for at lave mad, så tager jeg på ferie netop for at have mere tid, til at være både aktiv i træningsskoene og i køkkenet. Ganske enkelt fordi jeg elsker det. Derfor nyder vi også at købe vores egen mad i supermarkeder eller andre småbutikker vi finder og sidde udenfor i parker eller andre steder, som indbyder til det, og nyde vores alternative mad. En af dagene i Paris købte vi lidt forskellige grøntsager, oliven og couscoussalat og satte os på en betonopsats og nød vores mad, alt imens vi kiggede på mennesker, som kiggede ligeså meget tilbage på os i forundring.
Det gik hurtigt op for mig, at det er blevet utrolig “in” med økologiske butikker i Paris – Bio c´Bon hed nogle af dem. Her kunne vi bl.a. købe en masse lækre nødder både med og uden chokolade. Har seriøst et svagt punkt for mandler med chokolade, så nåede forbi et par gange…
Vi lavede også frokost hjemme i vores famøse lejlighed. Her blev det bl.a. til sandwich og roteret grillkylling med salat. (Selvfølgelig havde vi ikke lavet kyllingen selv, men købt den)
Har netop stået og lavet de lækreste frikadeller med bl.a. squash! Perfekt saftige 😀 Opskriften kommer op en af de kommende dage, sammen med en broccolisalat – perfekt sommermad på terrassen..
Ingen kommentarer endnu