Jubiiii fødselsdag

Midlertidig skyr pause!

cropped-GetAttachment-9.aspx_4.jpeg

Hvis du følger med på min blog løbende, har du måske lagt mærke til at jeg ikke har lavet så mange indlæg på det sidste. Det skyldes at jeg simplethen har alt for travlt i min hverdag til at kunne koncentrere mig 100% om min blog.

Men som jeg skrev i mit første indlæg var hensigten med min blog ikke at have mega mange læsere og blive “kendt”, som så mange andre bloggere. Jeg startede min blog udelukkende for mig egen skyld, fordi jeg har en kæmpe passion for træning og sund mad, som jeg ønsker at dele men dem der har lyst til at følge med.

Jeg har derfor sat min blog aktivitet på standby for en tid, da jeg ikke har lyst til at gøre noget halvt. Men jeg vender stærkt tilbage engang i det nye år, hvor jeg ved jeg vil få mere tid og overskud. Det betyder ikke at min blog og alle indlæggene forsvinder, de vil stadig ligge der, og du kan til hver en tid finde dem igen.

Jeg er ovenud glad for at du har læst med og vist din interesse, og jeg ser frem til at lave en masse nye opskrifter og dele dem med dig, så håber derfor også at du vil følge med igen…

Mange kærlige hilsner

Mie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiiii fødselsdag