"Gubbio" salat og svinemørbrad

Nem frokost med avokado

 

IMG_2707

Avokadoen er en vaskeægte lille wonder frugt!! Ikke nok med at den indeholder en masse vitaminer og mineraler, så mætter den også utrolig meget. Jeg spiser den ofte til frokost med spejlæg, og nogle gange til morgenmad for at få et godt og mættende måltid inden en lang dag.

Jeg har fået en forespørgsel på opskrifter med avokado, så det har jeg i sinde at lave løbende..

Men en af mine ynglings opskrifter er hjemmelavet guacamole, som kan spises på mange forskellige måder. Du kan fx spise det på rugbrød med tomat skiver ovenpå til frokost. Du kan også bruge det som dyppelse til kød eller sammen med din salat.

Ingredienser:

2 avokadoer

1 dl skyr

Hvidløg efter hvor stærk du ønsker den

Salt og peber

Citron – så det ikke bliver brunt

Du kan evt hakke tomat og peberfrugt fint og røre i også, hvis du lyster

Mos avokadoen og bland det hele sammen.

– Bedre bliver det ikke

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Gubbio" salat og svinemørbrad