Sund og simpel koldskål
Mie Damsted Jørgensen
Selvom vejrudsigten ikke ligefrem praler om solskin og høje temperaturer så skal vi ikke gå ned på lækker sommermad, og specielt ikke når den kan laves i en sund udgave.
Her, en sommerklassiker over dem alle – koldskål, i en forsimplet og sund udgave.
Koldskål med hjemmelavet crunch
Ingredienser:
- 1 dl vaniljeskyr
- 1 dl neutral skyr
- 2,5-5 dl kernemælk
Crunch
- 2 spsk grovvalsede havregryn
- 2 spsk rugflager
- 1 spsk solsikkekerner
- 1/2 spsk honning
Fremgangsmåde:
Pisk skyr og kernemælk sammen og stil det i køleskabet.
Rist havregryn, rugflager og solsikkekerner til de er let gyldne. Tilsæt honningen og bland det hele godt sammen. Hæld din crunch fra på en tallerken og lad det køle af så det bliver sprødt. Fordel det over din koldskål – velbekomme.
Wauv, hvor ser det bare lækkert ud! 🙂
God aften!
Kram,
http://nikkilund.dk