Madplan

Sunde burgerboller

Som du nok har læst ud fra madplanen i det tidligere indlæg fik vi burger i søndags. Mest for at glæde min bror inden han skulle tilbage på efterskolen og arbejde med eksamensopgaver. Derfor var jeg nødt til at finde et alternativ til burgerbollen til mig og min mor. Jeg rodede derfor i nogle gamle hæfter jeg har skrevet opskrifter i, og fandt lige det jeg søgte: Burgerboller uden mel. De blev utrolig gode og det passede lige med at vi hver kunne spise en til aftensmad og tage en med på madpakke dagen efter.

Du kan se opskriften på en af billederne nedenfor.

 

IMG_3711

Fik vist lige rigeligt med gulerødder med på billedet… Øjnene kunne ikke få nok 😀

IMG_3714 IMG_3713

Jeg brugte valnødder i stedet for mandler, da jeg ikke havde flere. Så fortvivl ikke hvis du mangler noget, du kan altid bytte ud med noget tilsvarende.

Derudover tilføjede jeg 1,5 tsk fiberhusk fordi jeg synes det får dejen til at hænge bedre sammen når der ikke er mel i. Men det kan undlades.

Jeg bagte mine i 30 min i stedet for 20, prøv dig frem. Lad dem som sagt køle af inden de spises men varm dem op igen som en almindelig burgerbolle, og skær dem gerne over og læg dem på pladen så de bliver lidt sprøde indeni.

IMG_3715 IMG_3716 IMG_3723 IMG_3724

IMG_3725

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan