Inaktiviteten skyldes....

Kyllingefrikadeller med karry og æble

Her få du lige en opskrift du kan hygge dig med i den laaaange ventetid på at min nye blog er helt tip top klar. Jeg skal hilse og sige at det ikke ligefrem er nemt at lave sådan en, specielt ikke når man som jeg er teknikspasser, men jeg arbejder hårdt på sagen!!

Her til aften lavede jeg Kyllingefrikadeller med karry og æble. De blev egentlig ret gode, så dem skal du ikke snydes for. 🙂 Jeg lavede en ekstra stor portion, så jeg har til fryseren og madpakken.

 

Kyllingefrikadeller

Ingredienser: 

  • 1600g hakket kyllingekød (7-10% fedt)
  • 2 stengel bladselleri
  • 1 rødløg
  • 2 æbler
  • Karry
  • Salt
  • Muskatnød
  • 2 dl havregryn
  • Sesamfrø

Fremgangsmåde: 

Hak alle grøntsagerne i din foodprocessor og bland det godt sammen med kød og krydderier. Form frikadellerne, placer dem på en bageplade, drys evt. med sesamfrø og bag dem i 30min ved 200 grader alm. ovn.

Hertil lavede jeg rodfrugter, men en almindelig salat eller andre grøntsager passer også glimrende til.

Velbekomme

img_2706

 

img_2704   img_2707

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inaktiviteten skyldes....