En smuttur til Ærø

Squash-bisque

Hej der ude!! Ja, tro det eller ej jeg er stadig i live, trods den manglende aktivitet her på bloggen. Jeg synes tiden flyver afsted med 120 i timen, og selvom jeg træner op til halvmaraton kan jeg ikke følge med. Men det glæder mig at se, at der stadig er nogle, som læser min blog og bruger de gamle indlæg og opskrifter.

I fredags lavede jeg en utrolig lækker Squash-bisque som jeg var blevet anbefalet af en kollega. Dog lavede jeg opskriften lidt om og udskiftede smør med olivenolie og fløde med mælk. Derudover har jeg udregnet kalorieindholdet, så hvis du ønsker at benytte dig af det skal du bruge præcis de mængder som jeg har skrevet.

Squash-bisque

Ingredienser: 

  • 2 spsk olivelolie
  • 160g hakket løg
  • 220g gulerod, i skiver
  • 230g kartoffel, i skiver
  • 1120g squash, i skiver
  • 1,5 hønsebouillon terning
  • 5 dl vand
  • 1 spsk salt
  • 2 tsk cayennepeber
  • 1 dl skummet mælk

Fremgangsmåde: 

Varm olien op og sauter løget. Tilsæt grøntsager, bouillon, vand, salt og peber. Kog med låg til det er mørt. Purer med en stavblender. Tilsæt mælk, varm det langsomt op og smag det til. Drys paprika på hver tallerken og server rygende varm med rugbrødscroutoner (er dog ikke regnet med i kalorieindholdet).

Denne ret indeholder 32 kcal pr. 100g så den kan du roligt spise med god samvittighed.

Velbekomme

Ps. Som den urutineret blogger jeg er lige for tiden glemte jeg fuldstændig at tage et billede af suppen da jeg serverede den, hvilket har irriteret mig grænseløst siden. Men du må tænke dig til det. I stedet vil jeg love at du ikke bliver skuffet over smagen!

IMG_1925

IMG_1926

IMG_1927

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuttur til Ærø